060 6633390 bgdsmestaj@gmail.com

najzabavnija i najatraktivnija mesta u Beogradu

BG Vodič

Beograd Smeštaj, Vam želi dobrodošlicu u naš grad, pogledajte BG Vodič i odlučite kuda ćete se prvo uputiti

Napravili smo mali vodič kroz grad Beograd, kako bi našim gostima a i ostalima, koliko toliko pomogli u pronalaženju najzabavnijih i najatraktivnijih mesta u Beogradu, pogledajte nas BG Vodič

Najpoznatije i najposećenije znamenitosti Beograda, među stranim i domaćim turistima su:

bg-vodič-most-na-adi

 

BG Vodič – Beogradska tvrđava – Kalemegdan


Najveći park u Beogradu, kao i najznačajniji kulturno – istorijski kompleks. Za sve informacije i događaje, vezane za Kalemegdansku tvrđavu posetite web stranicu .

 

BG Vodič – Avalski toranj


Nekadašnji simbol Beograda, televizijski toranj na planini Avali u blizini Beograda. BG Vodič Vam preporučuje da ovde pogledate vise informacija o Avalskom tornju.

 

BG Vodič – Hram Svetog Save


Hram Svetog Save se nalazi se na Vračaru. Najveći pravoslavni hram na Balkanu, izgrađen je uz pomoć dobrovoljnih priloga, i nezaobilazno je mesto koje treba posetiti prilikom dolaska u Beograd.

BG Vodič – Kuća cveća


Pripada delu Muzeja istorije Jugoslavije, u kojem su sahranjeni nekadašnji Predsednik SFRJ Josip Broz Tito i njegova žena Jovanka Broz. Kuća cveća je jedno od najposećenijih turističkih mesta i nalazi se na Dedinju, za informacije o radnom vremenu i ceni ulaznice posetite sajt.

 

BG Vodič – Knez Mihailova ulica


Najpoznatija ulica i ponos Beograđana, najposećenije šetalište i šoping zona neće Vas ostaviti ravnodušnim.BG Vodič Vam preporučuje da obavezno posetite Knez Mihailovu ulicu kada budete u Beogradu.

 

BG Vodič – Skadarlija


Mesto koje obavezno posećuju domaći i strani turisti. Boemska četvrt, u centru Beograda, nalazi se u blizini nekoliko apartmana iz naše raznovrsne ponude. Ulica je i dan danas zadržala svoj starinski izgled, a poznata je i po velikom broju kafana, dobrom provodu i hrani.BG Vodič Vam preporucuje da posestite Skadarliju pri Vašoj poseti Beogradu.

 

BG Vodič – Zoološki vrt u Beogradu


Nalazi se na Kalemegdanu i svakako ga treba posetiti. BG Vodič Vam savetuje da dok budete obilazili Kalemegdan obiđete i Zoološki vrt u Beogradu.

BG Vodič – Najpopularnija mesta za rekreraciju i odmor:

 

BG Vodič – Ada Ciganlija


Najlepše poluostrvo na reci Savi je takozvano Beogradsko more.

 

BG Vodič – Košutnjak – park – šuma


Za ljubitelje prirode i sporta, kao i raj za decu, Beograd Smeštaj Vam preporučuje da obavezno posestite gradsko izletište Košutnjak

 

BG Vodič – Sportsko rekreativni centar 25. Maj


Nalazi se u centru Beograda, savršeno mesto za uživanje (bazeni, fitness, sportske sale). Ako ste ljubitelji plivanja BG Vodič Vam savetuje da posetite Sportsko rekreativni centar 25. Maj

 

BG Vodič – Tašmajdan – SRC TAŠ


Takođe se nalazi u centru grada, u blizini apartmana iz ponude Beograd Smeštaj Apartmana. Više informacija o sportsko-rekreativnom centru Taš možete saznati ovde.

 

BG Vodič – Najbolji provod u Beogradu

Beograd, grad greha i provoda! Nadaleko poznat grad, po dobrom noćnom provodu i ludoj zabavi! Izdvojili smo njih nekoliko, koji će Vam pomoći da izaberete najbolja mesta za provod u Beogradu:

http://www.beogradnocu.com/

http://www.kluboviubeogradu.com/

http://www.gdeizaci.com/

 

BG Vodič – Najbolji restorani u Beogradu

Svakako ako posetite Beograd, morate probati tradicionalna srpska jela! Uživanje u dobroj trpezi omoćuju Vam poznati beogradski restorani, odakle sigurno nećete otići praznih stomaka:

http://www.restoranibeograda.com/

http://www.restoranibeograd.com/

http://www.nadjirestoran.com/

 

BG Vodič – Aerodrom Nikola Tesla


Nalazi se u opštini Surčin, u Beogradu. Više nformacija ovde

 

BG Vodič – Autobuska stanica Beograd


Sve informacije o redu vožnje, cenama karata, možete pronaći ovde

BG Vodič – Železnička stanica Beograd


Sve informacije o redu vožnje, cenama karata, možete pronaći ovde

 

BG Vodič – Javni gradski prevoz u Beogradu – GSP


Informacije o redu vožnje, noćnim linijama, cenama karata (autobuske, tramvajske, trolejbuske linije) mozete da pronadjete ovde

 

Za sve informacije budite slobodni da nas kontaktirate, Beograd Smeštaj uvek tu za Vas!!!

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Twitter