060 6633390 bgdsmestaj@gmail.com

Najčešća pitanja u vezi izdavanja apartmana

Često postavljena pitanja

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Često postavljena pitanja – Apartmani u Beogradu, Stan na dan, Dnevni smeštaj, Stanovi za izdavanje, Prenoćište u Beogradu, Dnevni najam Apartmana, Apartmani za iznajmljivanje, Privatni Smeštaj, Apartman na dan, Zakup Apartmana, Rentiranje Stanova, Smeštaj u Beogradu…

 

PRAVILNIK O KUĆNOM REDU

  • U svakoj kući mora se poštovati neki red, tako i Smeštaj u Beogradu ima pravila koja se moraju poštovati.
  • Svaki gost koji boravi u nekom od naših dnevnih apartmana, treba da čuva nameštaj i sve uređaje koji se nalaze u stanu za izdavanje.
  • Gosti apartmana na dan treba da nose svoje lične stvari sa sobom, jer mi ne odgovaramo za nestanak stvari u stanu za iznajmljivanje.
  • Takođe poštovanje javnog reda i mira mora se poštovati u vremenskom intervalu od 14 – 17h i od 22 – 09h.
  • Dozvoljeno je primanje Vaših gostiju u iznajmljenom stanu.
  • Dozvoljeno je pušenje u dnevnom boravku svakog rentiranog apartmana.
  • Nije dozvoljen boravak u apartmanu kućnim ljubimcima.
  • Svu štetu, u stanu na dan, koju prouzrokujete sami, dužni ste da nadoknadite novčanim iznosom.
  • Prilikom kršenja pravilnika o kućnom redu, Smeštaj u Beogradu, ima pravo da otkaže boravak gostu u iznajmljenom stanu.


SMEŠTAJ U BEOGRADU

DA LI APARTMANI ZA SMEŠTAJ U BEOGRADU IMAJU OPREMLJENU KUHINJU?

Naravno svaki naš apartman za izdavanje, poseduje kompletno opremljenu kuhinju, sa svom nephodnom belom tehnikom i aparatima.

POSEDUJU LI APARTMANI ZA IZDAVANJE PEŠKIRE I POSTELJINU?

Svakako, svi stanovi  u ponudi Smeštaj Beograd poseduju posteljine i peškire.

ZAKUP APARTMANA

KAKO ZAKUPITI SMEŠTAJ U BEOGRADU?

Naš sajt ima veliku bazu stanova na dan, smeštenih na najatraktivnijim lokacijama u Beogradu, prilagođeni svakom gostu koji posećuje Beograd. Apartmani za dnevni najam poseduju sve što je neophodno za boravak u stanu.

Izaberite apartman za smeštaj koji odgovara Vašim ličnim potrebama u našoj pretrazi na sajtu, kontaktirajte nas direktno putem mail-a, direktno putem telefona ili popunite naš rezervacioni obrazac.

Potvrdu rezervacije apartmana dobićete u najkraćem mogućem roku putem mail-a ili ćemo Vas kontaktirati direktno putem telefona.

Zakup iznajmljenog apartmana, možete platiti u dinarima ili eurima po gornjem kursu Narodne banke Srbije.

Plaćanje dnevnog smeštaja se vrši nakon preuzimanja ključeva stana koji ste zakupili.

Za najam stana duži od 10 dana, plaća se akontacija 20% od ukupne cene iznajmljenog apartmana. Akontacija se plaća nakon rezervacije izabranog dnevnog smeštaja. Plaćanje akontacije za iznajmljeni stan možete izvršiti u gotovini, kreditnim karticama, preko bankovnih računa, putem Western Uniona i poštanskim uputnicama za građane Republike Srbije.

CENE RENTIRANOG STANA

DA LI U BEOGRADU MOŽEMO NAĆI JEFTIN SMEŠTAJ?

Cene naših stanova za izdavanje su izuzetno pristupačne i povoljne. U odnosu na hotele i hostele sigurno su bolji izbor naši stanovi za izdavanje, ne samo zbog mnogo povoljnije cene smeštaja, već i zbog toga što su naši dnevni apartmani komforni, lux opremljeni i na dobroj lokaciji smešteni.

Cene zakupa stana stalno variraju, jer uvek kad se u Beogradu održavaju razni događaji, manifestacije, sajmovi, koncerti, mi ćemo Vam uvek ponuditi kvalitetan smeštaj po dosta nižim cenama.

DOLAZAK U APARTMAN I ODLAZAK

KAKO MOŽEMO PREUZETI KLJUČEVE RENTIRANOG STANA?

Prilikom dolaska u stan na dan, svakako će Vas naš agent ugostiti, predati Vam ključeve dnevnog apartmana, lepo smestiti i poželeti Vam dobrodošlicu u Beograd Smeštaj.

Agent koji Vas je dočekao u dnevnom apartmanu, biće Vam uvek na raspolaganju tokom Vašeg boravka u Beogradu.

JE LI POTREBNA NAJAVA DOLASKA U STAN NA DAN?

Dolazak nam morate najaviti 24h ranije, kako bi Vas naš agent dočekao u zakupljenom stanu. Prilikom rezervacije stana za rentiranje, utvrdićete tačno vreme ulaska u stan, sa našim agentom.

DO KOLIKO ČASOVA SE ZAKUPLJENI APARTMAN MORA NAPUSTIITI?

Dnevni apartman se napušta u 12h zadnjeg dana boravka u iznajmljenom apartmanu, a ukoliko postoji mogućnost kasnijeg izlaska, mi ćemo Vam svakako izaći u susret.

PRODUŽENJE-SKRAĆENJE ZAKUPA APARTMANA

DA LI POSTOJI MOGUĆNOST, PRODUŽITI I SKRATITI BORAVAK U STANU ZA IZDAVANJE?

Zakup stana možete produžiti u slučaju ako stan koji ste iznajmili nije rezervisan za druge goste, a u koliko jeste, potrudićemo se da Vam nađemo odgovarajući smeštaj u nekom apartmanu koji je slobodan. Naša ponuda stanova za izdavanje je velika, tako da ne sumnjamo da ćemo Vam naći alternativni smeštaj.

Ukoliko želite da iz bilo kog razloga skratite boravak u stanu na dan, nismo dužni da Vam vratimo novac za iznajmljeni stan u Beogradu.

BEOGRAD SMEŠTAJ NE POKRIVA OSIGURANJE BORAVKA U APARTMANU ZA IZDAVANJE!

PRIVATNOST GOSTIJU

MOŽEMO LI BITI SIGURNI DA NEĆETE ZLOUPOTREBITI NAŠE LIČNE PODATKE?

Naša firma Smeštaj Beograd, je dužna da čuva privatnost ljudi koji su gosti u našem apartmanu, imamo zakonsku obavezu da čuvamo Vaše lične podatke. Radi boravišne, takse dužni smo Vaše podatke dati policiji i turističkoj organizaciji grada Beograda.

OTKAZIVANJE SMEŠTAJA U BEOGRADU

HOĆE LI NAM BITI VRAĆEN NOVAC, UKOLIKO RANIJE NAPUSTIMO SMEŠTAJ U BEOGRADU?

Ako iz bilo kog razloga odlučite da napustite iznajmljeni stan, molimo Vas, da nas blagovremeno obavestite. Novčani iznos koji ste platili za zakup stana, nismo dužni da Vam vratimo, ukoliko ugovorom nije drugačije predviđeno.

Ako iz nepredviđenih razloga budemo bili prinuđeni da Vam otkažemo smeštaj u Beogradu, ponudićemo Vam alternativni smeštaj ili Vam vratiti novac.

PRAVNE OBAVEZE GOSTIJU

Lica koja vrše rezervaciju stana za izdavanje, dužna su da nam daju tačne podatke, potrebne za rezervaciju dnevnog apartmana. I odgovorna su za tačnost svih podatka o licima koja će biti smeštena u stanu na dan. Rezervacijom apartmana potvđuju sve uslove i pravila kuće Smeštaj Beograd.

Za štetu nastalu korišćenjem iznajmljenog apartmana, odgovorne su osobe koje borave u zakupljenom stanu.

Smeštaj Beograd, odriče se odgovornosti za štetu nastalu od prirodnih nepogoda, za štetu nastalu korišćenjem dnevnog apartmana, a izuzetno se odriču odgovornosti za bilo kakve kriminalne i nezakonite delatnosti.

 

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Twitter