060 6633390 bgdsmestaj@gmail.com

Postanite naš poslovni partner

Saradnja

POSLOVNA SARADNJA

Apartmani u Beogradu, Stan na dan, Dnevni smeštaj, Stanovi za izdavanje, Prenoćište u Beogradu, Dnevni najam Apartmana, Apartmani za iznajmljivanje, Privatni Smeštaj, Apartman na dan, Zakup Apartmana, Rentiranje Stanova, Smeštaj u Beogradu…

Smeštaj u Beogradu, je firma koja se bavi izdavanjem apartmana na kratkoročni i dugoročni vremenski period. Naša ponuda stanova za izdavanje je raznolika. Smeštajni apartmani locirani su na najatraktivnijim lokacijama u Beogradu. Stanovi za prenoćište opremljeni su funkcionalnim i modernim nameštajem, kao i svom neophodnom belom tehnikom za domaćinstvo.

Ukoliko ste vlasnik takvog stana za dnevni smeštaj i otvoreni ste za vid poslovno-profesionalne saradnje, firma Smeštaj u Beogradu Vam nudi mogućnost, da se baš Vaš apartman na dan, nađe u našoj raznolikoj ponudi na sajtu.

Svaki stan na dan mora biti smešten na dobroj lokaciji u Beogradu, komforno i udobno namešten, takođe treba da poseduje, CG, klimu, tv, tv kablovsku, internet. Zgrada u kojoj se nalazi apartman na dan, treba da poseduje lift ukoliko se stan za prenoćište nalazi na višem spratu zgrade. Poželjno je i da stambeni objekat poseduje garažno mesto i terasu.

Ako Vaš apartman za izdavanje ispunjava gore navedene uslove, kontaktirajte nas direktno na broj telefona 063/322-092 Firma Smeštaj u Beogradu, uvek nudi profesionalno-korektnu poslovnu saradnju.

Postanite uspešni, postanite naš poslovni partner

Postanite uspešni, postanite naš poslovni partner

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Twitter